Selecția în practică saltea

Iată câteva sfaturi practice, reguli care vă vor ajuta să alegeți salteaua din dreapta:

Alegerea mai mare și mai variată de modele de saltele, mai multe șanse de a găsi printre ei „lor”.

O să aleagă o saltea, uzura vrac si confortabil, Cumparare pantofi, astfel încât pantofii să fie ușor de îndepărtat (deși acest lucru nu este întotdeauna necesar, deoarece saltele magazine sunt adesea echipate cu căptușeală de protecție specială în picior).

În cazul în care salteaua vă simțiți confortabil „, dintr-o privire”, se întindă pe ea și să încerce să ia poziția în care te duci de obicei la culcare si se trezesc. Este necesar să se aloce o mulțime de timp.

Intinde-te pe spate, a pus mâna sub coapsa și să încerce să țineți mâna între spate și salteaua în direcția umerilor. În cazul în care se mișcă cu ușurință de mână sau în umeri și șolduri se simt disconfort, aceasta înseamnă că salteaua este prea tare.

  • матраци тм легла

Încercați să activați. În cazul în care este nevoie de efort, salteaua este prea moale. Daca minti pe partea ta, iar între saltea și stomacul are un spațiu liber, salteaua este prea tare.

Saltelele trebuie să fie executate solid și solid, cusături și țesături de acoperire nu ar trebui să aibă defecte, iar partidele – protuberanțe și depresiunile.

Colțurile saltelei nu ar trebui să fie ridicat atunci când încercați să mergeți pe ea, iar marginile trebuie să fie ferm și elastic. Atunci când porniți o saltea, aceasta nu ar trebui să scârțâit sau de urcare.

Sunteți în căutarea pentru o saltea pentru două – du-te pentru testarea impreuna cu un partener. Se verifică dacă saltea selectat locul doi dintre voi destul, nu interferează unul cu celălalt, întorcându-se spre cealaltă parte. În cazul în care o vizită comună la magazin pentru un motiv oarecare, nu este posibil să se voteze la domiciliu corespunzător la parametrii și dimensiunile dorite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *